Plot – Markedsrådgivning

SIGMUND FESTØY

Sigmund kan alt om strategi og markedsføring etter mer enn 30 års erfaring fra kunde- og byråsiden. Han har 15 års fartstid som strategisk rådgiver for noen av landets mest kjente merkevarer innen konsument og bedriftsmarkedet, inkludert MAARUD, LEIV VIDAR, TINE, TAKEDA NYCOMED, FREIA, MARABOU, SPENDRUPS, NARVESEN, CIRCLE K, PRISJAKT, RIKSTOTO, ABG SUNDAL COLLIER, VATTENFALL og INFOTJENESTER for å nevne noen. Bak seg har han også 15 års lederfaring fra kundesiden og et stort spekter av ulike roller.

Han har vært alt fra seniorkonsulent i SHELL og ORKLA til produktsjef og markedssjef i NIDAR, markedsdirektør i HAFSLUND og leder av oppstartselskap. I løpet av karrieren har han vært med å skape suksesshistorier som HAFSLUND, FERRERO ROCHER, TROIKA og GULLBRØD. I 2002 etablerte han Plot som konsulentforetak innen markedsstrategi. Av utdannelse har han en sivilingeniørgrad fra NTNU (med innstilling til HKH) og en MBA-grad fra IMD i Lausanne (with honours).

  Sigmund Festøy etablerte PLOT markedsrådgivning i 2002 med en visjon om å bidra til at selskaper kan skape mer verdi ut av sine markedsposisjoner. En visjon basert på en bred erfaring fra operative lederstillinger innenfor operations, M&A og markedsføring.

  ADRESSE

  Gaustadalleén 21, 0349 Oslo, Norge

  TELEFON

  +47 913 97 729

  E-POST

  [email protected]

  Call Now ButtonRING